Nyheter

Niclas Malmberg

Av: Sofie Jyrkinen -

Vi är glada att välkomna Niclas Malmberg som ny utvecklare hos BI Partner.

Läs mer

Julklapp till Musikhjälpen

Av: Sofie Jyrkinen -

I år har vi valt att skänka en julgåva till Musikhjälpen för att ingen människa ska lämnas utan vård.

Läs mer

Power BI

Av: Joakim Gran -

BIS har nu stöd för integration med Power BI.

Läs mer

BIS Light

Av: Joakim Gran -

Lansering av BIS Light. En enklare version av våran programvara optimerad för mindre företag.  

Läs mer

Release av BIS ver. 2017.1

Av: admin -

I första releasen för i år har vi gjort en rad förbättringar med huvudfokus på användarvänligheten i BIS webbgränssnitt. KPI-beräkningar kan nu göras av användare direkt i applikationen vilket innebär ett mer dynamiskt och enklare användande av BIS. För att snabbare kunna göra analyser så har vi utvecklat en ny typ av kategorisering i BIS dashboard. Vi har gjort det enkelt att hitta i BIS genom att utveckla en textsökfunktion. Andra förbättringar är bland annat en…

Läs mer

Release av BIS ver. 2016.2

Av: admin -

I denna release har vi fokuserat på att utveckla BIS dashboard som vi kallar ”Overview” med bland annat ny visualisering. Förändringen har vi utvecklat i samarbete med våra användare.

Läs mer

Ny Kund – AB Volvo

Av: Joakim Gran -

Sedan tidigare har BI Partner levererat BIS till AB Volvos fastighetsbolag – Volvo Group Real Estate. Från och med 2016 kommer BIS även att användas för verksamhetsstyrning av AB Volvos Shared Service funktioner – Accounting and Company Control och HR Services – samt huvudkontors funktioner s.k. Corporate Functions. BIS kommer främst att stödja AB Volvos resultatuppföljning och analys samt budget och prognos arbete.

Läs mer